Στα σύρματα 27/10 Επεισόδιο 6

Επεισόδιο 6ο: Ο Ζιζί φοβάται επικείμενο πόλεμο και κανονίζει μια «μαντρωμένη» συνάντηση για τις τρεις φατρίες (Ιούλιος-Ρεμπέτες-Ρώσοι). Ο Σπύρος, έχοντας αναλάβει μεσολαβητή, προσπαθεί να φτιάξει τη σχέση ανάμεσα Ιούλιο και Φάνη, ενώ ο διευθυντής Πάρλας επικροτεί την πρωτοβουλία του Ζιζί και ετοιμάζει μια νέα, πιο εξευτελιστική, για όλες τις φατρίες.

Η Βανέσα επισκέπτεται την Άννα, ευχαριστήριο δείπνο που έχει ετοιμάσει η τελευταία για τον ξάδελφό , Κίμωνα. Εκείνος δεν θα παραστεί, μιας και του προέκυψε «έκτακτο συμβούλιο». Τέλος, η Άννα ενημερώνει τον Πάρλα πως είναι έτοιμοι να βρουν τα σκληρά αγόρια που χρειάζονται.

Στα σύρματα 3/11 Επεισόδιο 7

Η εκπαίδευση των κρατουμένων ως τηλεφωνητών αρχίζει με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Ύστερα πρόβες, είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους. Ένα επισκεπτήριο από τον του Σπύρου στον γιο του και από τον πατέρα Νικόλαο στον Ιούλιο είναι η αφορμή να φωτιστούν κομμάτια από το παρελθόν των ηρώων μας.

Παράλληλα, η Βανέσα κάνει προσπάθειες να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Κίμωνα, ο οποίος δείχνει να είναι αλλού, αφού προχωρά το ειδύλλιο με την Πόπη. Τέλος, οι ισορροπίες ανάμεσα στις φατρίες διαταράσσονται, λόγω του αποκλεισμού κάποιων μελών τους από «Τα σύρματα», καθώς οι τηλεφωνικές γραμμές είναι πλέον ανοιχτές.