Το ς Ιουλίας: Η επιμονή της Στεφανίας την φέρνει σε σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η Ιουλία βρίσκεται υπό έντονη πίεση και σε απόγνωση, αναζητώντας διέξοδο. Από την άλλη πλευρά, ο Γρηγόρης δεν δέχεται τον χωρισμό τους και, απασισμένος να κερδίσει την Ιουλία πίσω, εντείνει τις προσπάθειές του χρησιμοποιώντας δυνατό μέσο.

Η Κυριακούλα, υποψιασμένη για μια πινή σχέση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Ατζαλίνα, προσπαθεί να την πείσει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, όμως αυτή η προσπάθεια οδηγεί σε αποκαλύψεις απέναντι στον νεαρό δικηγόρο.

Η Στεφανία, που επιμένει ότι πρέπει να αποκαλυφθούν αλήθειες για το παρελθόν στον Χρήστο, βρίσκεται σε έντονη σύγκρουση με τη Χάδω και τον Γιωργίκη.

Ο Στασινόπουλος, συνεχίζοντας τις έρευνές του για να εντοπίσει τον Φώτη, τον μάρτυρα-κλειδί για τη δολοφονία Σκούταρη, η Κατερίνη και η Κυριακούλα σχεδιάζουν ένα δείπνο στο των Ραζίνηδων με σκοπό να μονιάσουν τον Στράτο και τον Κωστή, ενώ προετοιμάζουν το έδαφος για την προώθηση του προξενείου μεταξύ της Φιλιώς και του Γρηγόρη.

Η Στάσα περιμένει από την Ιουλία να καταδώσει τον Στράτο τις αποκαλύψεις, όμως είνη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο δίλημμα…