Σασμός: Τίποτα δεν είναι ίδιο από την τελευταία φορά που βρέθηκε στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων, ο Αντρέας …. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα εσόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: η πιο δυσάρεστη είδηση…

Οι παλιές αναμνήσεις χάθηκαν, αλλά η πιο δυσάρεστη είδηση που θα λάβει θα είναι η ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει πλέον εχθρότητα ανάμεσα στις δύο ισχυρές οικογένειες του χωριού. Το πρώτο χτύπημα θα όταν μάθει ότι η Αργυρώ έχει σχέση με τον Σταματάκη και ότι έχουν αποκτήσει ακόμα και ένα παιδί, τον μικρό Πέτρο. Θα του φανεί σχεδόν ακατανόητο το γεγονός ότι ο άνθρωπος που σκότωσε τον αδερφό της είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ωστόσο θα προσπαθήσει να το προσ.

Την ίδια θα πάρει όταν μάθει για την αυτοθυσία του Αστέρη, ο οποίος έδωσεω το νεφρό του για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς. Ακόμα κι εδώ, θα αντιδράσει έντονα, εκφράζοντας την άποψή του πως η οικογένειά του δεν να δεχτεί βοήθεια από τους Σταματάκηδες, αλλά είναι ήδη αργά. Η Μαρίνα, μητέρα της Αργυρώς, θα προσπαθήσει να τον ηρεμήσει, εξηγώντας ότι η ζωή της κόρης της βρισκόταν σε αβέβαιη κατάσταση. Ακόμα και παρά ταύτα, η αποδοχή της εξήγησης αυτής δεν θα είναι αρκετή για να αποκαταστήσει τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Το τρίτο και τελευταίο χτύπημα στην ζωή του Αντρέα, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια από τη ζωή του στις τουρκικές φυλακές, θα είναι όταν μάθει ότι ο , ο ξάδελφός του, σχεδιάζει σασμό ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Τηλέμαχο, ο Αντρέας θα επισημάνει: «Όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανες . Σε άφησαν να χαθείς. Αλλά τ είμαι εδώ για να φροντίσω εγώ. Πάντα χρειάζεται κάποιος για τη βρώμικη δουλειά». Ο Τηλέμαχος δεν θα μπορέσει να αντιταχθεί στον αδελφό του, ο οποίος έχει αποδείξει πόσο αδίστακτος είναι. «Θα είμαστε δίπλα σου, αδελφέ μου, σε ό,τι κι αν αποφασίσεις», θα του πει και ο Αντρέας θα εκφράσει τις ανησυχίες του για τον Παύλο.

Ο Τηλέμαχος θα παραδεχτεί ότι ο παλιός του ανελέητος χαρακτήρας έχει μαλακώσει. «Σκέψου, αδελφέ μου», θα πει, και θα συνεχίσει: «Λίγο πριν γυρίσεις, μας κάλεσε στο σπίτι του και ανακοίνωσε πως θέλει να κάνουμε σασμό με τους Σταματάκηδες». Αυτό λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24 θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο Αντρέας δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει την οργή του και θα αναφωνήσει: «Πάνω από το πτώμα μου θα γίνει σασμός»…