Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Στέλλα παρατηρεί τον Χρήστο από μακριά πριν πάει στο τμήμα για να λάβει απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση του δολοφονημένου Οδυσσέα. Δεν τον χαιρετά, καθώς παρεξηγεί τη γυναίκα δίπλα του.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 91 – Η Στέλλα ζηλεύει τον Χρήστο

Ο εισαγγελέας επαινεί τη Θοδώρα για την αφοσίωσή της στην υπόθεση του Βαγγέλη, βάζοντας το καθήκον πάνω από τη σχέση τους, και της πιάνει τρυφερά τα χέρια. Αυτό δημιουργεί στη Στέλλα την εντύπωση ότι υπάρχει κάτι μεταξύ τους. Ο Μαθιός και η γιαγιά Ειρήνη, αφήνονται στον πειρασμό και πηγαίνουν στο δέντρο του Νικηφόρου. Εκεί, ζητούν από αυτήν να υποσχεθεί ότι δεν θα πει ποτέ σε κανέναν ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Η Μαρίνα τους παρατηρεί και είναι βέβαιη ότι κάτι κρύβουν. Η Αργυρώ συγκρούεται με τη Μαρίνα για τις αποφάσεις που λαμβάνει, ενώ ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο νησί και συναντά αμέσως τον αγαπημένο της. Η Σάντρα, κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, γνωρίζεται με τον Αστέρη, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον. Η Νάντια μπαίνει σε σκέψεις γιατί κανείς δεν της ανέφερε ότι ο Μαθιός είναι ύποπτος για το φόνο του πατέρα της και ζητάει επίμονα απαντήσεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ