Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 120 – Η Μαρίνα αναζητά έναν σύντροφο για να μοιραστεί το μυστικό του δολοφόνου του Στεφανή. Καταλήγει να αποκαλύψει τα γεγονότα στον Παύλο, μόνο για να διαπιστώσει ότι ο ίδιος είναι ήδη ενήμερος.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 120 – Η Μαρίνα πυρ και μανία με τον Μαθιό

Η αίσθηση προδοσίας την πνίγει για μια ακόμα φορά, καθώς προσπαθεί να την πείσουν ότι όλα έγιναν για το καλό της. Ωστόσο, η Μαρίνα αισθάνεται ότι παίζουν μαζί της και εκρήγνυται, αφήνοντας αβέβαιους τους πάντες για την αντίδρασή της. Την ίδια στιγμή, η Σάντρα προετοιμάζεται για μια βραδινή έξοδο, αλλά λίγο πριν αναχωρήσει, δέχεται μια επίσκεψη που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει τις πράξεις της. Ο Αντώνης της αποκαλύπτει ότι ξέρει περισσότερα από όσα νομίζει και την τρομοκρατεί.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια Σταματάκη ανησυχεί για το πότε η Μαρίνα θα αποκαλύψει τα πάντα στον Αντώνη, ενώ παράλληλα φοβούνται για τη Βασιλική, που καλείται για νέες καταθέσεις στον εισαγγελέα σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Μαθιός, αντιμέτωπος με αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή του, αποφασίζει να παραδοθεί στις αρχές και να αναλάβει την ευθύνη για το έγκλημα, ελπίζοντας να διασωθούν και οι δύο οικογένειες. Όμως, πάντα υπάρχει κάτι που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, και κάποιος που θα προσπαθήσει να τον σταματήσει.

Ο καιρός περνά και ο Γιώργος με τη Θοδώρα ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους. Πριν από τον γάμο τους, επισκέπτονται την Ευδοκία, τη μητέρα του Γιώργου, η οποία τους κάνει μια έκπληξη δείχνοντας ότι στηρίζει τη σχέση τους. Η στιγμή αυτή γεμίζει τον Γιώργο με συγκίνηση και δάκρυα, καθώς αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η Θοδώρα για εκείνον. Και η Θοδώρα, αφοσιωμένη περισσότερο από ποτέ, δείχνει στον αγαπημένο της την αγάπη και την ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητούσε. Έτσι, το ζευγάρι κατευθύνεται προς την εκκλησία, έτοιμο να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ