Η Παραλία – Επεισόδιο 136, 137, 138 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Παραλία της ΕΡΤ …

Η Παραλία – Επεισόδιο 136, 137, 138

Η Παραλία – Επεισόδιο 136

Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί εναντίον του ξενοδοχείου και οργανώνουν μια διαδήλωση-πορεία ενάντια στην κατασκευή του. Σε μια νέα συνάντηση της Σιλβάνας με τον Καραχάλιο η πρώτη αποκαλύπτει στον αστυνομικό την εμπλοκή του Διονύση σε κύκλωμα, όσο και στις απόπειρες δολοφονίας του Καραχάλιου και του Λοίζου. Σε μια ακόμα κατάδυση του Μαρκ και του Σήφη, ο πρώτος εξαιτίας μιας εμπλοκής καταλήγει σχεδόν νεκρός στην παραλία. Παράλληλα, στο Ηράκλειο η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό επιχειρώντας να τον κατευνάσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Όμως εκείνος θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του την διώχνει.

Η Παραλία – Επεισόδιο 137

Ο Σήφης επιχειρώντας να σώσει τον ημιθανή Μαρκ ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η δράση τους στον Καραχάλιο και τον Αρβανιτάκη καθώς βρίσκουν αρχαίους αμφορείς στην βάρκα που είχαν χρησιμοποιήσει οι δύο τους. Ενώ το νήμα της αρχαιοκαπηλίας αρχίζει να ξετυλίγεται οι αστυνομικοί ζητούν από τον Σήφη να συνεργαστεί ομολογώντας τις συνθήκες αλλά και τους ανθρώπους που αρχικά τον ενέπλεξαν στις παράνομες αυτές ενέργειες.Η αστυνομία με την σειρά της αποφασίζει να στήσει ενέδρα στην Αμαλία και τον Διονύση προκειμένου να τους πιάσει στα πράσα. Παράλληλα, σε μια νέα επίσκεψη της Νικολίνας στον Νικήτα, και ενώ η Άννα απουσιάζει από το σπίτι, η πρώτη επιχειρεί να σερβίρει ένα τσάι στον φίλο της…

Η Παραλία – Επεισόδιο 138

Ο Διονύσης έχοντας ενημερωθεί τελευταία στιγμή από τον Γράντο για την παγίδα που έχει στηθεί εις βάρος του, καταφέρνει να αποφύγει την ενέδρα. Για ακόμα μια φορά, η προσπάθεια της αστυνομίας να εμπλέξει τον Διονύση στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας αποβαίνει άκαρπη. Παράλληλα, την τελευταία στιγμή ο Χάρης προλαβαίνει να φτάσει στο σπίτι του Νικήτα και εμποδίζει την Νικολίνα από να του σερβίρει το τσάι. Ο Νικήτας μόλις συνέρχεται αποκαλύπτει στον Χάρη όσα του είπε ο Δημητρός για το θάνατο της Αντιγόνης και εξαφανίζεται. Ο Μάρκος, από την άλλη πλευρά, διεκδικώντας την θέση του στην ζωή της Κερασίας της κάνει πρόταση γάμου και αυτή διστακτικά δέχεται, ενώ η Λόρα διαπιστώνει μετά από ένα βράδυ που πέρασε με τον Σήφη πως είναι έγκυος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία – Επεισόδιο  139, 140, 141

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ