Σασμός: Ο Αέρης και ο Αντρέας θα έρθουν αντιμέτωποι καθώς βρίσκονται όλοι στην παιδική χαρά. Εκεί, παίζουν με τον Πέτρο…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: οι απειλές του Αντρέα…

Στην αρχή, ο ς συμβουλεύει την Αργυρώ να μην δίνει σημασία στις απειλές του Αντρέα, υπονοώντας ότι η κατάσταση δεν θα επηρεαστεί πλέον από αυτές. Ωστόσο, τελικά, αποφασίζει να αντιμέτωπος με την κατάσταση και να μιλήσει με τον θείο της γυναίκας του.

Ο Αστέρης απευθύνεται στον Αντρέα, ρωτώντας τον αν πιστεύει ότι η παρουσία του θα επαναφέρει την αρμονία στην κατάσταση. Τον ρωτά αν πιστεύει ότι μπορεί να διαλύσει τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ο Αντρέας διστακτικά, αναφέροντας πως η υπάρχουσα κατάσταση βασίζεται σε εσφαλμένες βάσεις.

Η κουβέντα συνεχίζεται με τον Αστέρη να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια να έρθουν κοντά. Επισημαίνει την ύπαρξη ενός παιδιού που τους ενώνει και επιχειρηματολογεί ότι αυτή η κοινή αγάπη να κυριαρχήσει. Ρωτάει τον Αντρέα αν έχει κατανοήσει πραγματικά το νόημα της αγάπης. Ο Αντρέας απαντά πως αντί για αγάπη, πρέπει να υπάρχει τίμημα.

Ο διάλογος γίνεται πιο έντονος. Ο Αστέρης προειδοποιεί τον Αντρέα ότι δεν θα ανεχτεί απειλές κατά της οικογένειάς του. Ο Αντρέας, σύμφωνα με το περιοδικό Tv σίριαλ, απαντά με αποφασιστικότητα, θέλοντας να αποδείξει ότι είναι να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Ο Αστέρης τον προτρέπει να αποδεχτεί την κατάσταση και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Τελικά, του κλείνει με δύναμη την πόρτα, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του.