Η Βασιλική βυθίζεται μια θάλασσα ανησυχίας, καθώς μια σειρά από , με τον Φίλιππο πρωταγωνιστή, έρχονται να ταράξουν την ψυχική τ γαλήνη. Ο φόβος μήπως οι εφιάλτες αυτοί αποδειχθούν πρητικοί την τυραννά, σκιάζοντας την ευτυχία της.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Δυστυχώς, οι φόβοι της Βασιλικής επιβεβαιώνονται με τον πιο τραγικό τρόπο, καθώς ο Φίλιππος χάνει τη ζωή του, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο που άνοιξε με τη δολοφονία της Στέλλας, της αδελφής της Βασιλικής, δεν έχει κλείσει, και η Χάιδω, όντας έρμαιο της εκδίκησης, σφραγίζει την μοίρα του Φίλιππου με αίμα.

Η δολοφονία του Φίλιππου φέρνει θρήνο και απελπισία. Η Χάιδω, βυθισμένη στο πένθος, βιώνει έναν πόνο, σα να έχει χάσει κομμάτι της ψυχής της.

Η τραγωδία αγγίζει και την Βασιλική, η οποία νιώθει τον κόσμο της να γκρεμίζεται. Ντυμένη στα μαύρα, θρηνεί τον άντρα της και παλεύει να βρει παρηγοριά στην μικρή Στελλίτσα.

Η συμπαράσταση των γύρω τους αποτελεί μια αχτίδα φωτός σε τούτο το σκοτεινό τοπίο. Ο Μιλτιάδης, έχοντας αναγνωρίσει την αξία της Βασιλικής, στέκεται στο πλευρό της, προσφέροντας υποστήριξη και παρηγοριά.

Η ζωή συνεχίζεται, σημαδεμένη από την απώλεια. Πώς θα επηρεάσει ο θάνατος του Φίλιππου τις ζωές των ηρώων; Ποιες νέες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν;