Η Μάρω λέει στην Ηλέκτρα ότι όχι μόνο την ταυτότητα του πατέρα της Δανάης αλλά και λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Παύλο. Στη συνέχεια, επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας Βρεττών, όπου ζητά να συνομιλήσει με τον γαμπρό της.

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 Ηλέκτρα.

Εκεί, ο Στέργιος ακούει από την Κατερίνα να λέει στη Δόμνα: «Η Ηλέκτρα μας τον πυροβόλησε». Σφίγγει τα δόντια του, αλλάζει γρήγορα ρούχα και ενημερώνει τη Δόμνα ότι θα πάνε μαζί να συναντήσουν τους Βρεττούς.

Ο Σωτήρης νιώθει ότι η Μάρω κρύβει κάτι σημαντικό από αυτόν και την πιέζει να του το αποκαλύψει. Αν και η Μάρω εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να δεχτεί την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της Ηλέκτρας και τη σχέση της με τον Παύλο, τελικά αποφασίζει να του πει κάτι που θα τον σοκάρει.

Η Ηλέκτρα πηγαίνει στο καμαράκι του Παύλου, όμως φεύγοντας ξεχνάει το φουλάρι της εκεί, με κίνδυνο κάποιος να το βρει και να κάνε υποθέσεις για την σχέση τους.

Ο Βασίλης βρίσκεται σε δύσκολη θέση μέσα στη φυλακή, καθώς έχει μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του, οι οποίοι πιστεύουν πως τους έχει προδώσει στους φρουρούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ετοιμάζουν ένα βίαιο σχέδιο, το οποίο βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή του.

Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του στο μαγαζί της μάνας του, προκειμένου να τραγουδήσει. Αναμένει με αγωνία την άφιξη του ανυποψίαστου διπλοπαντρεμένου Κωνσταντή στο γλέντι, το οποίο θα πάρει φωτιά!