Στα επόμενα επεισόδια της Η Μάγισσα” στον , θα δούμε τον Μιχαήλ Λάσκαρη να πρέπει να αντιμετωπίσει προδοσία γιου του…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Παρά το γεγονός ότι ο Πετρούνης πέθανε λόγω της προδοσίας του, ο Σπήλιος αντιμετωπίζει ακόμη το βάρος αυτού. Είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει την προδοσία του γιου του, όπ επίσης τον συγκλονίζει ο θάνατός του.

Στην “Μάγισσα”, ο Μιχαήλ δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Μάρκος αρνήθηκε να του παραχωρήσει την εξουσία όταν του το ζήτησε. Η απόφαση του γιου του για σύγκριά με την Θεοφανώ θα τον αναστατώσει περισσότερο, εντείνοντας τις σχέσεις τους.

Συγχρόνως, ο Μάρκος θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Θεοφανώ και τη Μεταξία, η οποία δέχτηκε προδοσία από αυτόν, τους δικούς της όρους για να παραμένουν σε γάμο.

Όμως, η Θεοφανώ σε δύσκολη θέση καθώς αντιτίθεται στην απόφαση του Μάρκου. Δεν να ακολουθήσει το δειγμα της Αναστασίας και δεν μπορεί να ανεχθεί πως η Μεταξία θα αναλάβει την φροντίδα του παιδιού της. Ο Μάρκος αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και πρέπει να βρει τρόπο να διατηρήσει τις ισορροπίες.