Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Άγης, παρ αρχικά υποσχέθηκε να δώσει το επίθετό , Μραντάς, παιδί του με τη Γεωργία, τώρα αντιμετωπίζει αναστάτωση. Η αιτία αυτής της αλλαγής είναι το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την δύσκολη και πολυτάραχη σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα…

Ο Άγης έχει αποκτήσει από πρώτο χέρι γνώση για τον κακοποιητικό χαρακτήρα του Πάρη από την προηγούμενη σχέση του με την Αμαλία, την αδερφή του. Είχε γίνει μάρτυρας της βίας που είχε υποστεί η Αμαλία και πώς αυτό το φρικτό γεγονός είχε καταστρέψει τη σχέση της με τον Ντίνο. Επειδή γνωρίζει από πρώτο χέρι τον χαρακτήρα του Πάρη, ο Άγης δεν μπορεί να δεχθεί την ιδέα να επαναληφθεί κάτι τόσο τραυματικό με την Γεωργία και το παιδί που είναι στο δρόμο.

Δεδομένου ότι θεωρεί ότι η Γεωργία και το παιδί της θα βρίσκονται σε κίνδυνο από τον Πάρη, αναλαμβάνει δράση για να τον απομακρύνει. Προειδοποιεί τη Γεωργία ότι αν δεχθεί την πρόταση γάμου του Πάρη και δεν τον απορρίψει, ο ίδιος δεν θα αναγνωρίσει ποτέ το παιδί που θα γεννηθεί. Χρησιμοποιώντας αυτήν την απειλή, επιδιώκει να επιβάλει την αποχώρηση του Πάρη από τη ζωή της Γεωργίας και του μελλοντικού της παιδιού.

Η Γεωργία βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα. Πρέπει να αν θα ακολουθήσει την καρδιά της και να μείνει με τον Πάρη, παρά τον κίνδυνο που αυτό μπορεί να συνεπάγεται, ή αν θα απομακρυνθεί από εκείνον για να προστατεύσει τον εαυτό της και το μωρό της. Παρά την , η Γεωργία να κρατήσει το παιδί και να παλέψει για την ευτυχία του.

Ωστόσο, η εξαφάνιση του Άγη προ μεγάλη θλίψη στη ζωή της και η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον γεμίζει την καρδιά της με ανησυχία. Ενώ αναμένει την αναγνώριση του Άγη ως πατέρα του παιδιού, αυτός δεν εμφανίζεται και η αβεβαιότητα μεγαλώνει…