Ο Παράδεισος των Κυριών: «Παράδεισο των Κυριών», οι Μπουραντάδες θα βιώσουν μια τρομακτική στιγμή. Στο σπίτι , ο απόλυτος πανικός θα επι, καθώς ο Άγης εξαφανίζεται δεν δίνει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Άγης αναστατώνει τη ζωή της Γεωργίας…

Ο Άγης αναστατώνει τη ζωή της Γεωργίας με σκοπό να αποτρέψει την ανατροφή του παιδιού του με τον Πάρη, που τον θεωρεί επικίνδυνο. Αναμένει τη γέννησή του ώστε να διεκδικήσει την επιμέλειά του. Ωστόσο, η κατάσταση ανατρέπεται όταν σπάνε τα νερά της Γεωργίας και ο Άγης εξαφανίζεται. Πού μπορεί να έχει πάει;

Η Γεωργία ετοιμάζεται να φέρει στον το παιδί της και την ίδια στιγμή, η οικογένειά της ενημερώνεται και με την σειρά της ενημερώνει τους Μπουραντάδες. Οι ώρες περνούν, αλλά ο Άγης παραμένει άφαντος, και η Γεωργία απογοητεύεται αφού δεν αναγνωρίζει το παιδί της.

Η του Άγη συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι πιθανότητα . Και η Αμαλία και η Πολυξένη βρίσκονται σε έναν τρελό πανικό.

Αλλά, η αλήθεια είναι μία. Σύμφωνα με τις μας, η επιπόλαιη ζωή και οι επιλογές του Άγη πιθανότατα τον έχουν μπλέξει σε κάτι σοβαρό και τ κρύβεται για να γλιτώσει. Η ανησυχία αυξάνεται, και το ερώτημα είναι ένα: πότε θα εμφανιστεί ο Άγης για να αναλάβει τις ευθύνες του;