Στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» του MEGA, έρχονται μαγευτικές στιγμές α την Αθηνά, η οποία προκαλεί χαρά σε όλους αυτούς που την αγαπούν, εκτός από έναν άνθρωπο που νιώθει ότι την χάνει.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξ στη Γη τη ελιάς.

Τα πράγματα στην ζωή της Αθηνάς αρχίζουν να ανατρέπονται με την άφιξη του Τζον στη Μάνη. Η έλξη που αισθάνεται αυτόν είναι αμέσως αντιληπτή. Από την άλλη, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν μποί να αντισταθεί στην ομορφιά και την προσωπικότητα της. Έτσι η επαγγελματική τους σχέση μετατρέπεται σε ένα πιο ερωτικό δεσμό.

Οι συναντήσεις τους δεν περιλαμβάνουν μόνο δουλειές, καθώς υπάρχει μια εμφανής φλόγα μεταξύ τους που εκδηλώνει τα αισθήματά τους, κάνοντας τους να περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ο Ισίδωρος που αντιλαμβάνεται τον βαθύτερο δεσμό τους, τους καλεί για δείπνο σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV και οι ματιές που ο Τζον και η Αθηνά τα όλα.

Στο μεταξύ, η , που καταλαβαίνει ότι ο Τζον μπήκε στην καρδιά της Αθηνάς, πιστεύει ότι έχασε την αποκλειστικότητα της και με την στάση της της δυσκολεύει τη ζωή. Ωστόσο, η Αθηνά κάνει κάθε προσπάθεια να ξεπεράσει τα εμπόδια που συνεχώς της η Φιλιώ, επιτρέποντας στη σχέση της με τον Τζον να εξελιχθεί.

Σε κάποια στιγμή, η Αθηνά στη «Γη της Ελιάς», αποφασίζει να καλέσει σε δείπνο στον Τζον. Εκεί, ο Τζον εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να εκφράσει τα αισθήματά του. Όταν, όμως, ο Λυκούργος απρόσμενα καθώς έμαθε για το δείπνο και ήθελε να πάρει έναν μεζέ κρυφά από την Χάιδω, τους διακόπτει.