Η Μιράντα, επιστρέφει ν «Παράδεισο των Κυριών» και την πρώτη μέρα ζητά διαζύγιο από τον Ντίνο, προκαλώντας την έντονη δρασή του. Ο Ντίνος βγάζει την βέρα του και να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Νέλλυς, ενώ ο πραγματικός δολοφόνος έχει εξασφαλίσει άλλοθι για την του εγκλήματος. Ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και μαθαίνει ότι αυτή έχει καταθέσει στην για τον βιασμό, αλλά ο δεν προώθησε την κατάθεση της στο τμήμα.

Η εμφάνιση της Ζωζώς να απαλλάσσει τον Πάρη από τον εφιάλτη που ζει, και οι πραγματικοί ένοχοι αρχίζουν να ανησυχούν για τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ο Πάρης, πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων και αποκαλύπτει κάτι που προκαλεί την έκρηξη του Χριστόφορου, ο οποίος τον διώχνει από το σπίτι, ενώ ο ς αρνείται τα λεγόμενα του Πάρη, ισχυριζόμενος πως κανείς δεν θα τον πιστέψει.

Ο Χρήστος, από την πλευρά του, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο για να βγει από τη φυλακή και θα μπει κάποιος άλλος στη του. Έτσι επικοινωνεί επικοινωνώντας με τον Σαρηγιάννη για να ζητήσει βοήθεια. Μια απόφαση του Μά