Ο Χρήστος ξαφνιά τους πάντες, αφού αποδέχεται τον επερχόμενο γάμο του πατέρα του με την Ιουλία, χωρίς καμία αντίδραση. Είι εμφανής η θετική επίδραση που έχει δεχθεί από τον Ανέστη…. Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Στο , ο Στασινόπουλος ξεκαθαρίζει στην Κατερίνη, ότι θέλει για άντρα της τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που μεγάλη του κόρη αρνείται σματικά.

Παράλληλα, ο διοικητής της χωρος βρίσκεται υπό πίεση από τον Γιωργίκη και τη Στάσα να αναλάβει τον ρόλο του κουμπάρου στον γάμο του. Καθώς προσπαθεί να αποφύγει αυτήν την υποχρέωση «δίνει» τη θέση στη Φιλιώ, η οποία αναγκάζεται να .

Έτσι, η Στάσα πιστεύει ότι η Φιλιώ δεν θα ποτέ στον Προβιό το ειδύλλιο της Ιουλίας με τον Γρηγόρη. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Γρηγόρης αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η σχέση με την Ιουλία έχει φτάσει στο οριστικό τέλος. Βρίσκεται σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, φαίνεται ότι τελικά θα δεχτεί να παντρευτεί την Φιλιώ.