Προβλέπονται συναρπαστικές εξελίξεις στα επερχόμενα επεισόδια της γνωστής τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”. Η σχέση των δημοφιλών χαρακτήρων Αντρέι και Θεοφανώς, προβλέπεται να αποκτήσει ερωτικό χαρακτήρα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Οι δυο τους που είναι φίλοι μέχρι στιγμής, φαίνεται όμως πως σύντομα θα βυθιστούν σε έναν έρωτα που θα διαταράξει την ισορροπία στον οικογενειακό πύργο των Λασκαραίων.

Αν και προς το παρόν διατηρούν μια μυστική συμφωνία για να στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλο – ειδικά μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για το μαγικό της χαρίσμα και την εγκυμοσύνη της – φαίνεται ότι ο Αντρέι αρχίζει να πονάει από την αγάπη που νιώθει για την Θεοφανώ.

Ήδη, ο Αντρέι εμφανίζεται να αναπτύσσει τρυφερά συναισθήματα για την Θεοφανώ, κάτι που την κάνει να αισθάνεται ασφαλής και εμπιστοσύνη σε προσωπικό επίπεδο. Η ερωτική τους έλξη θα κορυφωθεί, όπως θα γίνει φανερό στη συνέχεια της σειράς, και θα τους οδηγήσει σε παθιασμένες ερωτικές σκηνές.