Στη σειρά “Ναυάγιο” του Mega, η Ειρήνη πενθεί τον θάνατο του πατέρα της, έχοντας μια πολύ ισχυρή αίσθηση μοναξιάς.Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Αυτό είναι το δεύτερο σοκ στη ζωή της μετά τον θάνατο του Αποστόλου. Ξεκινά να αναζητά έναν τρόπο να παρηγορηθεί, εστιάζοντας στη σχέση της με τον μικρό Ορφέα.

Ο Ιπποκράτης επιδιώκει να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση για το δικό του όφελος και φαίνεται πως τα καταφέρνει. Αρχίζει να πλησιάζει περισσότερο την Ειρήνη και να αποκαλύπτει την πραγματική του φύση.

Κάτω από τη μάσκα του προστάτη, ο Ιπποκράτης αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται πιο βίαιος, προκαλώντας τον φόβο της Ειρήνης. Καθώς περνούν οι μέρες γίνεται πιο επιθετικός προς αυτή, προμηνύοντας μια δύσκολη περίοδο για την Ειρήνη στη σειρά “Ναυάγιο”.

Τι άλλο θα δούμε στα επόμενα επεισόδια: Η Λαμπρινή βρίσκει τη διεύθυνση του Πέτρου και παίρνει μια απόφαση που μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο Πέτρος και ο Μάκης προσπαθούν να πείσουν τη Λίνα να μιλήσει στον Γιώργη για το ναυάγιο.

Η Στέλλα ζητά βοήθεια για να εντοπίσει τον Μάριο. Ο καπετάν Αντρέας επισκέπτεται τον Μιχάλη. Του ανακοινώνει ότι θα πάει στην Αμερική για την εγχείρηση της κόρης του και θα μείνει μόνιμα εκεί. θα καταλάβουν ο Μιχάλης και η Ελένη τι τους κρύβει ο Αντρέας; Η Ειρήνη πηγαίνει στη συνάντηση με τον Γιώργη και τον Μιχάλη, χωρίς να το πει στον Ιπποκράτη. Ο Ιπποκράτης όμως την παρακολουθεί.

Η Ειρήνη, με τη βοήθεια του Πέτρου, ψάχνει για δουλειά. Ο Ιπποκράτης πηγαίνει στο γραφείο του Γιώργη και μια βαθύτερη έχθρα γεννιέται. Η Θοδώρα γνωρίζει στη νέα της δουλειά τον Στέφανο και ένα νέο φλερτ γεννιέται.

Ο Άγγελος και η Βάσω έχουν ήδη έρθει πιο κοντά, αλλά δεν έχουν κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς με το παρελθόν τους. Η Λαμπρινή, κρυφά απ’ όλους, ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα για να βρει τον Μάκη.