Η Ειρήνη είναι ενοχλημένη και απαιτεί τον Παρασκευά να μην ξαναμιλήι στην Θεοδώρα. «Δεν θα της μιλάς καν! Δεν θα της λες ούτε καλη, ούτε καλησπέρα!», είναι ο όρος που του βάζει για να συνεχίσουν την σχέση τους κι εκείνος της υπόσχεται ότι θα κάνει πως δεν την .

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στο μεταξύ, καθώς ο κάνει ταμείο για να κλείσει την ταβέρνα, η Αριάδνη τον πλησιάζει: «Απόψε σε κοίταζα και θυμήθηκα ξανά πως ξεκίνησε το μεταξύ μας… ήταν αμοιβαίο», του .

«Ότι έγινε – έγινε και τέλος! Σοβαρολογώ! Το ξεχνάμε.. Πήγαινε παρακάτω», της ξεκαθαρίζει κι εκείνη με αξιοπρέπεια παίρνει την τσάντα της και φεύγει, ο Χρήστος πίσω στεναχωρημένος και γεμάτος τύψεις.

Ο Κουράκος την καρδιά του στην Δήμητρα, ενώ ο Φίλιππος λέει στον Παρασκευά ότι την έστησε και πάλι έξω από το σπίτι της πεθεράς του για να δει αν η Βασιλική θα βγει.

Ο Χρήστος επιστρέφει νωρίς στο σπίτι και η Αφροδίτη εκπλήσσεται ευχάριστα, την ώρα που η Αριάδνη κλαίει απαρηγόρητη και στα αυτιά της αντηχούν ξανά και ξανά τα λόγια του.

«Ότι έγινε – έγινε και τέλος!». Ακούγοντας την πόρτα του σπιτιού να ανοίγει, σβήνει το φως και κάνει ότι κοιμάται. Η πόρτα του δωματίου της είναι μισάνοιχτη και ο Στάθης βλέποντας τη να «κοιμάται», χαμογελά τρυφερά και φεύγει…