Νέες ανατροπές φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Τάσος, ο φούρναρης, αποφασίζει να την Αρετή διότι ανακαλύπτει ότι εξακολουθεί να αγαπάει την του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Οι δύο τους, ο Τάσος και η Αρετή, ήταν έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από μια σχέση που είχε περάσει σε στάδιο. Ο γάμος, όμως, δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Αρετή, κρατώντας τα προσκλητήρια στο χέρι, μαθαίνει την είδηση ότι ο φούρναρης είναι πάλι μαζί με την πρώην σύζυγό του, καθώς ποτέ δεν κατάφερε να την ξεπεράσει.

Ο Τάσος, προκειμένου να κάνει την πρώην του να ζηλέψει, χρησιμοποίησε την Αρετή, η εξοργισμένη με όλα όσα μαθαίνει, αναλαμβάνει δράση και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει πρόσωπο με πρόσωπο.

, φτάνει στο μαγαζί του Τάσου, προκαλώντας πανικό. Μιλάει σκληρά και έντονα προς τον Τάσο και μάλιστα πετάει αυγά στους πελάτες. Η Αρετή είναι εκτός εαυτού και νιώθει βαθιά προδομένη, φανταζόταν ότι η ζωή της δίπλα σε έναν άνθρωπο όπως ο Τάσος θα ήταν γεμάτη αγάπη και ευτυχία, όμως η πραγματικότητα την διέψευσε.