Σασμός: κρίση πανικού ο Μαθιός μεταφέται ο νοσοκομείο η οικογένεια του φοβάται μήπως πρόκειται για κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του και τους το κρύβει. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα βομβαρδίζει με ρωτήσει τον Λευτέρη για το παρελθόν του κι εκείνος στριμώχνεται άσχημα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: ο Παύλος και η Καλλιόπη εξακολουθούν να συμμαχούν

Η Αργυρώ αφτάνει στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στη Βασιλική και την Καλλιόπη, καθώς δεν ξεχνά πόσο πολύ της στάθηκε ο Μαθιός με τη γυναίκα του, όμως φυσικά η καπετάνισσα την στραβοκοιτάζει. Στο μεταξύ, ο Παύλος και Μανώλης βρίσκονται στο βουνό, όπου βλέπουν κάτι που τους αναστατώνει: ο Λευτέρης μαθαίνει σκοποβολή στον Βαγγέλη.

Αργότερα, ο Μαθιός μαθαίνει ότι ο Παύλος να ανακαλύψει σε ποιον ανήκει το όπλο, που τον οδηγεί ακόμα περισσότερο στην απόγνωση. Κι ενώ εκείνος προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος και να σκεφτεί με καθαρό μυαλό, η Βασιλική μάχη για να καταλάβει τι τον οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Από την άλλη, η εμμονή της Θοδώρας με τη Έλενα γίνεται και πάλι η αφορμή για να συγκρουστεί με τον Λευτέρη. Όμως εκείνος δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα προσωπικά του, καθώς ετοιμάζεται για μια μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που έχει στόχο να πιάσουν τον εγκέφαλο του κυκλώματος, μέλος του οποίου είναι ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος και η Καλλιόπη εξακολουθούν να συμμαχούν για να απομακρύνουν την Αργυρώ και τον Αστέρη, ενώ ο Νικηφόρος, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, εξομολογείται στην Νάντια ότι θέλει να είναι μαζί.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βαγγέλης αποχαιρετά τον πατέρα του και τον Σταύρο, που αποφάσισαν να επιστρέψουν στα Γιάννενα. Όμως λίγο πριν φύγουν, ο θα έχει μια τελευταία συνάντηση με τον Αστέρη που να φέρει τα πάνω κάτω.

Παράλληλα, ο Μαθιός μαθαίνει ότι το όπλο κατέληξε στα χέρια του Παύλου Βρουλάκη και ετοιμάζεται να δώσει ακόμα μία «παράσταση» για να σώσει το τομάρι του.