Προβλέπεται μεγάλη αναστάτωση στα επόμενα επεισόδια στη Γη τη Ελιάς, καθώς η και ο Τάσος αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν, παρά τις αμφιβολίες της Βασιλικής.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Φίλιππος και η Βασιλική θα είναι και μαζί. Σύμφωνα με το “7 Μέρες Tv”, αυτή θα είναι η έκπληξη για την ρτή των γενεθλίων της Χάιδως οργανώνει ο Λυκούργος.

Ο Στάθης και η Αριάδνη έχουν σης προσκληθεί στο γιορτινό συμβάν και θα είναι παρόντες. Η Βασιλική επιδιώκει να βρεθεί πιο κοντά στην Αριάδνη και ανοίγουν την τους η μία στην άλλη. Επιπλέον, ο Φίλιππος θα ζητήσει συγγνώμη την Αρετή, αλλά η τελευταία δεν δείχνει να είναι σε καλή διάθεση και θα ξεκινήσει να κριτικάρει.

Αυτό συμβαίνει ακόμη και τώρα που η Αρετή προ να αρραβωνιαστεί με τον Τάσο. Οι αρραβώνες της Αρετής και του Τάσου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, και σε αυτούς θα δώσουν το παρών ο Φίλιππος, η Βασιλική, η Ειρήνη και η Ασπασία.

Παρ' όλο που η Βασιλική έχει αρκετές αμφιβολίες σχετικά με τον Τάσο και την Αρετή και το μελλοντικό τους βήμα, αποφασίζει να κρατήσει αυτή την στάση και να μην απομακρύνει την Αρετή από τη ζωή της.