επόμενα επεισόδια τ τηλεοπτικής σειράς “Η Γη Ελιάς” φέρνουν αισιόδοξες αλλαγές, θώς ο Φίλιππος, παρακολουθώντας τον Μιλτιάδη να προσπαθεί να πλησιάσει τη Βασιλική, αντιλαμβάνεται τα βαθιά συναισθήματα που νιώθει για τη σύζυγό του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Στην εξέλιξη της σειράς, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί τα λάθη του και αποφασίζει να κατακτήσει εκ υ την καρδιά της Βασιλικής. Περιμένει τη Βασιλική έξω το σπίτι όπου μένει τώρα, της ζητά συγγνώμη και αναγνωρίζει τα λάθη του. Της εκφράζει την αγάπη του και την αναπόφευκτη επιθυμία του να μην είναι χώρια.

Η Βασιλική, αν και συγκινημένη από τις ειλικρινείς εκ του Φιλίππου, τον προειδοποιεί ότι δεν μπορεί να την αναγκάσει να αγαπήσει την Αριάδνη. Εκφράζει την αγάπη της για τον Φίλιππο, αλλά δηλώνει την αποφασιστικότητά της να προτέψει την οικογένειά της από περαιτέρω πληγές.

Έτσι, επιστρέφει στο σπίτι τους, όπου η Χάιδω δε μπορεί να κρύψει τη χαρά που της φέρνει η επιστροφή της. Η επιστροφή της Βασιλικής τυχαίνει να σηματοδοτεί και την ημέρα γενεθλίων της , οπότε ο Λυκούργος, γεμάτος ενθουσιασμό, ετοιμάζει μια έκπληξη για την εορταστική συγκέντρωση.