Ο Φάνης απο ότι είναι αδερφός του Ιάσονα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις της σειράς του Ant1 Έρωτας φυγάς.

Οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτα Φυγά» παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, με τον Φάνη να αποκαλύπτει ότι είναι αδερφός του Ιάσονα και να ξεκινά το εκδίκησης.

Ο Φάνης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Στέφανο, αποκαλύπτοντας την αδελφική του σχέση με τον Ιάσονα και τον σκοπό του να προχωρήσει σε εκδικητικές κινήσεις.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος εξηγεί στον Φάνη ότι ο Ιάσονας δεν έχει καμία ευθύνη, όμως ο Φάνης παραμένει κάθετος στην πρόθεσή του α εκδίκηση και να την περιουσία του. Ο Στέφανος υπόσχεται να μην αποκαλύψει το μυστικό του σε καν, κι έτσι ο Φάνης αρχίζει να στέλνει ανώνυμα γράμματα στον Ιάσονα, λέγοντας του ότι δεν είναι ο μοναδικός κληρονός του Γεωργίου Δεμερτζή.

Αρχικά, ο Ιάσονας πιστεύει ότι τα ανώνυμα γράμματα αποτελούν ένα ακόμη είδος πλάκας, αλλά με τη συνέχισή η ενόχλησή του αυξάνεται. Παράλληλα, η Ουρανία αισθάνεται επίσης δυσαρέσκεια και ανησυχία. Οι αμφιβολίες της για τον Γεώργιο Δεμερτζή αυξάνονται και υποψιάζεται ότι μάλλον υπήρξαν κι άλλες γυναίκες ερωτεύτηκε.