Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», η ένταση αυξάνεται, καθώς θα γίνει ένας βίαιος θάνατος ενός ήρωα. Η Πολυξένη, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του περιοδικού TiVi Σίριαλ, θα καταλήξει στην κρεμάλα, έξω από τον πύργο των Λασκαραίων, καθώς αποδείχθηκε ότι είναι ο δολοφόνος του νεογέννητου βρέφους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ θα αποκαλύψει σε όλους το όραμα που είδε, δηλαδή ότι η Πολυξένη έπνιξε το βρέφος στον ποταμό. Αυτό θα επιβεβαιωθεί από τον Αντρέι με τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια του. Η πράξη της Πολυξένη θα προκαλέσει σοκ σε όλους, οι οποίοι θα απορήσουν γιατί έκανε κάτι τόσο φρικτό.

Ο Μιχαήλ, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα δώσει εντολή να την πετάξουν στο μπουντρούμι χωρίς φαγητό και νερό. Η εκτέλεσή της με κρεμάλα θα προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα. Την ίδια μέρα, η Δαμιανή, φοβούμενη ότι το μυστικό της για τη δολοφονία του βρέφους θα αποκαλυφθεί, θα επισκεφτεί την Πολυξένη στο μπουντρούμι.

Θα ζητήσει συγνώμη από την Πολυξένη, η οποία στη συνέχεια θα εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί της και πώς έκανε ό,τι της υποσχέθηκε. Η Πολυξένη δεν θα αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τον θάνατο του βρέφους, αλλά θα πάρει το βάρος πάνω της και την επόμενη ημέρα, θα αφήσει την τελευταία της πνοή στην κρεμάλα.