Ο Μάριος προσκαλεί την Έλσα, επιδιώκοντας να προχωρήσουν τη σχέση τους με το μεγάλο βήμα. Στο μεταξύ, η Μάρθα και ο Νικόλας συνωμοτούν, προσπαθώντας να πείσουν την Έλα να υιοθετήσει ένα παιδί. Θα τα αφέρουν;

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Άλκης αδυνατεί να αντέξει την αναμονή. Ενώ ανησυχεί για το τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ της ς και του Έβαν στο ίδιο σπίτι, ξεσπάει τα νεύρα του πάνω σε .

Ο Έβαν έ έναν σοβαρό τραυματισμό από τον Νικόλα, μια νέα και εντυπωσιακή με το όνομα Δήμητρα αναλαμβάνει τα ηνία ως διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας. Σύντομα, όμως, θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι και άγνωστη στον Άλκη.

Ο Κοσμάς είναι χαρούμενος λόγω της νέας του εργασίας του. Η Σοφία του δίνει συγχαρητήριά και εκπλήσσεται όταν εκείνος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το πρώτο του εισόδημα για να αποπληρώσει το χρέος του Νικόλα. Η Έλσα αντιμετωπίζει δυσκολίες στη σχέση της καθώς ο περνά και ο Άλκης δείχνει να αντιπαθεί όλο και περισσότερο τον Μάριο.

Ο Έβαν, φορώντας πλέον νάρθηκα στο χέρι, υποστηρίζει πως ο Νικόλας του επιτέθηκε με σκοπό. Θα καταφέρει να στρέψει Κάτιας εναντίον των φίλων της και να την κρατήσει στο σπίτι τους; Η Δήμητρα επισκέπτεται το σπίτι του Άλκη και συναντά εκεί την Κάτια. Καθώς η Δήμητρα αποκαλύπτει κάτι σημαντικό από το παρελθόν, η Κάτια γεμίζει .