Στον πύργο επικρατεί χάος μετά την αποκάλυψη ότι η Μεταξία διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τον Τζανή. Όπως είναι αναμενόμενο, τίποτα στο εξής δεν θα είναι όπως πριν, με τον Μάρκο να αναγκάζεται να λάβει μια απόφαση που θα έχει σημαντικές συνέπειες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Δαμιανή τρέμει από τον φόβο, πεπεισμένη ότι η τιμωρία του Μάρκου θα είναι εφιαλτική. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι επιβεβαιώνει τα λόγια της Κερασίνας, ξανα φέρνοντας στο προσκήνιο τη δολοφονία του βρέφους, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Mytv.

Ο Αντρέι και ο Κανέλλο εξετάζουν τον Τζανή σχετικά με τον θάνατο του βρέφους και πιθανή εμπλοκή του σε αυτό και σοκάρονται με όσα ακούνε.

Παράλληλα, ο Μάρκος λαμβάνει μια απόφαση που θα επηρεάσει την τύχη του Τζανή. Η Δαμιανή, αν και αντιμετωπίζει τη σκληρή αυτή απόφαση, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να τον αποτρέψει. Σύμφωνα με όσα θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα», ο Μάρκος δίνει εντολή να εκδιωχθεί ο Τζανής από τον πύργο, αφήνοντάς τον μόνο και αβοήθητο. Ταυτόχρονα, η Δαμιανή, γεμάτη οργή, ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της…