Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Χλόη είναι έτοιμη να φύγει για το Λονδίνο. Ο Παύλος της λέει πως θα πάει κι αυτός να τη βρει σε λίγες μέρες…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 81

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Γρηγόρης θορυβημένος πως η Χλόη ξέρει ότι είναι ο Γρηγόρης κι όχι ο Παύλος, αποφασίζει να δράσει για να την εμποδίσει να φύγει και να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 15/10 Επεισόδιο 81

Ο Αντώνης λέει στη Σοφία ότι αποφάσισε να πάει στην Αθήνα να ψάξει να βρει το γιο του. Η Σοφία του εύχεται να τον βρει. Όταν φεύγει απ΄ το σπίτι της Σοφίας, ο Αντώνης συναντάει τον Φίλιππο, που έρχεται και τον ρωτάει κάποια πράγματα γι΄ αυτόν. Ο Φίλιππος μένει κάπως παραξενεμένος απ΄ τις ερωτήσεις του Αντώνη.

Ο γιατρός λέει στον Χριστόφορο ότι θα του δώσουν εξιτήριο, αλλά, του ζητάει να ξεκουράζεται και να μην αγχώνεται γιατί μπορεί να επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση του. Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Μάρκο, αλλά, το κινητό του είναι κλειστό. Του αφήνει μήνυμα ότι θέλει να μιλήσουν.

Η αστυνομία ανακοινώνει στα μέσα την εξαφάνιση του Μάρκου και η Έλενα ταράζεται. Προσπαθεί, όμως, να καθησυχάσει τον εαυτό της ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν το Μάρκο και να μάθουν τι έγινε. Όταν, όμως, της τηλεφωνούν απ΄ το τμήμα και να την καλούν να παρουσιαστεί, η ταραχή της γίνεται πανικός.

Η Κρίστια πάει στο τμήμα και τους λέει πως πιστεύει ότι ο Παύλος έκανε κακό στο Μάρκο κι εξηγεί στο Στέφανο τους λόγους.

Η Χλόη είναι έτοιμη να φύγει για το Λονδίνο. Ο Παύλος της λέει πως θα πάει κι αυτός να τη βρει σε λίγες μέρες, αλλά, εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει μόνη για ένα διάστημα. Ο Παύλος, σίγουρος πια, ότι η Χλόη ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι ο Γρηγόρης, αποφασίζει να δράσει για να μην την αφήσει να φύγει.