Το αποδεικτικό στοιχείο ενός φόνου καταστρέφεται μπροστά στα ς Δωροθέας… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Τα επεισόδια 40-41 που θα προβληθούν 20 και 21/11. Το pythia.gr έχει όλα τα επεισόδια και όλες του 2ου κύκλου της σειράς.

Ο Παράδεισος των κυριών Επεισόδια 40-41

Η Βικτώρια ταράζεται τρομερά μαθαίνει από Σίμο πως επέστρεψε κάποιος…

Επεισόδιο 40

Η εξαφάνιση της Λιζέτας για δεύτερη φορά και η κλοπή της μπομπίνας γίνεται πονοκέφαλος για την αστυνομία, που αναζήτα τρόπο να εντοπίσει τα ίχνη της καθώς όλοι πια πιστεύουν . Ο Φώτης βλέπει στη Λιζέτα την ευκαιρία της ζωής του να πιάσει την καλή και δεν φοβάται να ρισκάρει παίζοντας σε διπλό ταμπλό ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Αποστόλη. Μένει να δούμε, αν θα κερδίσει ή θα χάσει.

Τη στιγμή που ο Πάρης και η Γεωργία είναι ευτυχισμένοι μετά από καιρό και ονειρεύονται τη νέα τους ζωή, η Πιπίτσα πιέζει τον Πάρη να της κάνει μια χάρη, που θα πρέπει να την κρατήσει κρυφή αναστατώνοντας και πάλι τα σχέδια και τη γαλήνη του ζευγαριού.

Ο Σίμος δεν αντέχει την αινιγματική συμπεριφορά και τα μυστικά της Αμαλίας και αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουν, αν πρόκειται η σχέση τους να παραμείνει κρυφή. Η απόφαση της Αμαλίας άλλους θα ξαφνιάσει ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα.

Επεισόδιο 41

Το αποδεικτικό στοιχείο ενός φόνου καταστρέφεται μπροστά στα μάτια της Δωροθέας η οποία άδικα προσπαθεί να το «σώσει»… Δυο αστυνομικοί εμφανίζονται εκείνη την ώρα κι η Δωροθέα τους φωνάζει πως μπροστά τους έχουν έναν δολοφόνο! Η Βικτώρια ταράζεται τρομερά όταν μαθαίνει από τον Σίμο πως επέστρεψε κάποιος… Η Λιζέτα Γουιτλοκ κρατιέται κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να γλιτώσει…

Ο Φώτης κρατάει στο χέρι την Βικτώρια και την εκβιάζει… Ο Σωτήρης ζητάει να επισπεύσουν τις διαδικασίες για να εξετασθεί ο Χρήστος από τον ιατροδικαστή. Ο ς μπαίνει στο δωμάτιο του και βλέπει κάτι τρομερό πάνω στο κρεβάτι του… Πανικόβλητος φωνάζει για βοήθεια…