Ο Παράδεισος των Κυριών: Η μοίρα ς έφερε αντιμέτωπους με έναν σκληρό χτύπημα. Ένα χαμένο μωρό, το οποίο ήταν το όνειρό τους. Αυτή η απώλεια ήρθε την ημέρα του γάμου τους, αφήνοντας πίσω της τον πόνο και την καταστρή. Ο και η Μιράντα αναγκάζονται να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή, σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής τους. Αυτό το νέο κεφάλαιο είναι ο δεύτερος κύκλος της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα πάντα για ένα παιδί…

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου , παρακολουθήσαμε τον Ντίνο και τη Μιράντα να αισθάνονται απελπισία στην καταστροφή τους. Αλλά στον νέο κύκλο που ξεκινά, αυτό το ζευγάρι ξανακάνει όνειρα.

Ο “Παράδεισος” ξαναστήνεται και είναι υπέροχος, καθώς τώρα είναι παντρεμένοι και χτίζουν ένα νέο σπίτι. Φυσικά, τα δεν αργούν να εμφανιστούν, καθώς νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή τους. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ξανά, αλλά φαίνεται ότι η αγάπη τους είναι αρκετά ισχυρή για να αντιμετωπίσει όλα όσα τους περιμένουν.

Η Μιράντα, για μια ακόμα φορά, θα μοιραστεί με τον Ντίνο τον πόνο της για το παιδί που έχασαν, χωρίς να γνωρίζει ότι η κόρη της είναι η Αμαλία.

Παράλληλα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv Σίριαλ, θα εκφράσει τον φόβο της: “Ντίνο μου, φοβάμαι ότι την αποβολή μου, δεν θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε άλλο παιδί”, του λέει με δάκρυα, και εκείνος την ενθαρρύνει: “Το ότι προσπαθήσαμε αλλά δεν είχαμε επιτυχία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς”. Την καθησυχάζει.

Ο χρόνος περνάει, αλλά το άγχος της Μιράντας για ένα παιδί δεν εξαφανίζεται. Έτσι, αποφασίζει να μια συζήτηση με τον Ντίνο για το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Εκείνος δεν διστάζει: “Θα μιλήσω με τον Βύρωνα για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε”. Το ζευγάρι συζητά με τον Βύρωνα για το πώς θα γίνει η διαδικασία, αν και εκείνος τους αποθαρρύνει λέγοντάς τους την αλήθεια: «Οι διαδικασίες είναι αρκετά χρονοβόρες και μπορεί να πάρουν χρόνια για να εγκριθούν», τους ενημερώνει, αλλά εκείνοι δεν το βάζουν κάτω και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην υιοθεσία.

The post Ο Παράδεισος των Κυριών: Μιράντα, ο μεγάλος φόβος της… appeared first on pythia.gr.