Δωροδοκίες και βιασμοί για να σωπάσουν οι επιζώντες… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Στη δραματική σειρά «Το Ναυάγιο», ο Παντελίδης επιχειρεί να κλείσει το στόμα της Λίνας και της Ειρήνης για να μην δημοσιοποιήσουν πληροφορίες με το ναυάγιο.

Στην προσπάθειά του να σωπάσουν , ο Παντελίδης πλησιάζει τους επιζώντες του ναυαγίου προσφέροντας τους χρήματα και καταφέρνει κάυς να τους πάρει με το του.

Ωστόσο η Λίνα και η Ειρήνη δίνουν συνέντευξη στον Γιώργη και του μιλάνε για τις ανεπάρκειες του πλοίου και για τις τραγικές που βίωσαν. Όταν μαθαίνει ο Παντελίδης για αυτή την εξέλιξη, φοβάται ότι θα δημοσιευθούν σε εφημερίδες πληροφορίες για το ναυάγιο.

Έτσι, ο Παντελίδης απευθύνεται στον πατέρα της Λίνας, τον Δημήτρη, γνωρίζοντας για την αδυναμία του για τα χρήματα και του κάνει μια δελεαστική προσφορά με όρο να σταματήσει την Ειρήνη από το να δίνει συνεντεύξεις και να λέει ότι για όλα ευθύνεται η πλοιοκτήτρια εταιρία. Αργότερα, ο Παντελίδης να προσεγγίσει και τον Ιπποκράτη, για να επιτευχθεί ο σκοπός του.

Επιπλέον, αντιλαμβάνεται ότι η Αλίκη, η οποία προσπαθεί να ξ σταθεί στα α της έπειτα από τον εφιάλτη του βιασμού, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον Γιώργη και καταστρώνει νέο σχέδιο για να την έχει ξανά υπό τον έλεγχό του.