Σ σειρά “Το Ναυάγιο”, η πλοκή φαίνεται να εντείνεται με τον Παντελίδη να ανακαλύπτει ότι η Στέλλα οργάνωσε μια δολοφονική επίθεση εναντίον του .

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Στέλλα, μετά τον θάνατο του Κυριάκου, ο οποίος σχετίζεται με τον Μάριο, έχει να εκδικηθεί τον τελευταίο. Με τη βοήθεια του Γιώργη, εντοπίζει τον Μάριο και κανονίζει μια συνάντηση με σκοπό να τον σκοτώσει. Ωστόσο, η συνάντηση καταλήγει σε αιματηρή συμπλοκή όταν ο Βασίλης φτάνει στο σημείο, αντιλαμβανόμενος τα σχέδια της Στέλλας.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης ανα τη βοήθεια της Ελένης και του Μιχάλη για να κατευνάσουν τη Στέλλα, με την Ελένη να προσπαθεί να τη Στέλλα να δώσει μια ευκαιρία στον Βασίλη.

Εν τω μεταξύ, ο Μάριος ενημερώνει τον Παντελίδη για την επίθεση δέχτηκε από τη Στέλλα. Ο Παντελίδης, βλέποντας μια ευκαιρία, αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να ασκήσει πίεση στον Μάριο να καταγγείλει τη Στέλλα, ελπίζοντας παράλληλα να την πείσει να σταματήσει τη διαμάχη της με την πλοιοκτήτρια εταιρία.

Η Στέλλα, από την πλευρά της, αντιλαμβάνεται το λάθος της και προσπαθεί να τον Μάριο να ανακάμψει. Ο Μάριος βρίσκεται έτσι σε δίλημμα μεσα στον Παντελίδη και τη Στέλλα.