Ο Ορέστης οδηγείται στα ίχνη του μαφιόζου Δημοσθένη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Ο Ορέστης, πριν από καιρό, τη ζωή του να ανατρέπεται. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμα του ως ς αστυνομικός λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο, όμως μετά από μεταμόσχευση , από τον Κίμωνα, αποφάσι να ξεκινήσει μια νέα ζωή μετακομίζοντας στη Μάνη.

Η ιστορία του συνεχίζεται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Η γη της ελιάς» και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας επιστρέφει στη δράση ως αστυνομικός, διατηρώντας την ταυτότητά του κρυφή. Στο μεταξύ, όπως θα παρακολουθήσουμε ο Δημοσθένης, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποχής, επιστρέφει και πάλι στη διακίνηση ναρκωτικών.

Αυτή τη φορά, καταφέρνει να αποκτήσει νέα μέσα στην Αστυνομία, «προσλαμβάνοντας» τον Βαγιάκο ως νέο συνεργό. Ωστόσο, μια πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών φτάνει στον αστυνομικό , και η ενημέρωση από τον Βαγιάκο στον Δημοσθένη αποδεικνύεται ψευδής.

Μερικές η αργότερα, ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών στην Αρεόπολη. Αυτό το τον κινητοποιεί και αποφασίζει να αναλάβει δράση και μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Μy Tv, προδομένος από το πισώπλατο ερωτικό της Δήμητρας και του Κουράκου δεν ενημερώνει την Αστυνομία.

Έτσι, κανείς δεν υποψιάζεται την πραγματική ταυτότητά του, ούτε ο Δημοσθένης, κρύβεται πίσω από τις επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών. Αυτό που ο Ορέστης δεν μπορεί να φανταστεί, είναι ότι βαδίζει προς την αποκάλυψη της ταυτότητας του Δημοσθένη, με τον οποίο την ίδια ώρα έρχεται ολοένα και πιο κοντά. Καθώς θα ανακαλύπτει τον ρόλο του Καπερνάρου, ο κόσμος του διαλύεται για ακόμα μία φορά…