Ο Παράδεισος των Κυριών: Η του Σίμου Πολύζου δεύτερο κύκλο της σειράς του ALPHA αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Έρχεται να σώσει τον «Παράδεισο»…

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος έναν ήρωα, έρχεται να σώσει τον «Παράδεισο» και τα όνειρα του Ντίνου. Ωστόσο, κρύβει μια κρυφή ατζέντα που θα επηρεάσει τις εξελίξεις.

Η οικογένεια Βασιλείου πενθεί τον χαμό του Αποστόλη, που άφησε την τελευταία του πνοή στην που έστρεψε τον «Παράδεισο». Ο Παπακώστας να και να βρει τρόπο να ξαναστήσει τη ζωή του, ενώ οι Μπουραντάδες αναζητούν τον Χριστόφορο, ο οποίος, απομακρύνθηκε από την οικογένεια του εξαιτίας τύψεων.

Στα πρώτα επεισόδια της σεζόν, η Αμαλία προσπαθεί να χωνέψει ότι η Μιράντα είναι η μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ, προσπαθώντας να είναι κοντά της, αλλά χωρίς να αποκαλύψει την αλήθεια. Η εμφάνιση του Σίμο και η γνωριμία τους είναι καθοριστική για την πορεία τους.

Η Αμαλία ερωτεύεται το γοητευτικό , ενώ αυτός χρησιμοποιεί τη σχέση τους για το σχέδιο του, το οποίο στοχεύει στην καταστροφή του Ντίνου. Η νονά του Σίμου, η Βικτώρια, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, καθοδηγεί τις κινήσεις του και σύντομα αποφυλακίζεται, έτοιμη να αναλάβει δράση. Καθώς ο Χριστόφορος επιστρέφει, αντιμετωπίζουν το παρελθόν τους και τις πράξεις που τους σημάδεψαν.