Ο Μιχαήλ από την αρχηγία της οικογένειας

Καθώς ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη ι να προσαρμόσει τα σχέδιά στις κινήσεις του Σπήλιου, ο Μιχαήλ αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο χαμένος του , ο Τζανέτος, μπορεί να ήταν ο δολοφόνος του βρέφους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Πιεσμένος από τα ένοχα μυστικά που είχε κρύψει α τόσα χρόνια και από τα λάθη που απαιτούν πλέον τιμωρία, ο Μιχαήλ παίρνει απόφαση που προκαλεί σοκ στον πύργο των Λασκαραίων: παραιτείται από τη θέση του αρχηγού της οικογένειας, αφήνοντας τη θέση αυτή στον έναν από δύο γιους του.

Ο πρωτότοκος γιος, Μάρκος, είναι δικαιωματικά άξιος για τη θέση του διαδόχου, αλλά έχει να αμφισβητεί τις αποφάσεις του πατέρα του, κάνοντας δικές του κινήσεις. Επιπλέον, είναι αγανακτισμένος από τον γάμο του με τη Μεταξία, κάτι που δεν είχε επιθυμήσει, και έχει αποφασίσει να το σκάσει με την Θεοφανώ, τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε πραγματικά.

Ο Μιχαήλ, ωστόσο, είναι ανυποψίαστος σχετικά με αυτά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι στον πύργο. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα καταφέρει ποτέ να υλοποιήσει το σχέδιό του.