Η Γη ς Ελιάς: Η Αντωνία βρίσκει απρόσμενα στο πρόσωπο της Αρετής έναν σύμμαχο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: «Αν δεν σταματήσεις τώρα, θα σε δώσω στην αστυνομία».

Η Ιουλία, αφού απογοητεύτηκε την αντιμετώπιση της Αριάδνης, επιστρέφει στη Μάνη, όπου συναντά τον Στάθη και τον ενει για ότι συνέβη: «Τι θα κάνουμε; Δεν θέλει ούτε να με δει! Δεν μπορούσα άλλο να μείνω, η καρδιά μου έχει σπάσει, το καταλαβαίνεις;», του κι εκείνος υπο την στάση της.

«Ιουλία, έκανες το σωστό που έφυγες. Δεν υπήρχε λόγος να παραμείνεις εκεί. Πιστεύω πως η παρουσία σου στη Θεσσαλονίκη ασκούσε υπερβολική πίεση στην κατάσταση και μπορεί να είχε αντίθετα αποτελέσματα», της τονίζει. Την ίδια ώρα ο Μάνος δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να λογικεψει την Μαρίνα, με την βοήθεια της Δήμητρας: «Με την Αφροδίτη ξέχασε το δεν υπάρχει τίποτα. Μια παρεξήγηση είναι», της λέει, αλλά εκείνη συνεχίζει να πιστεύει το αντίθετο.

Στο μεταξύ, η Αντωνία βρίσκει απρόσμενα στο πρόσωπο της Αρετής σύμμαχο, ενώ ο Παρασκευάς παίζει σε αντιδρώντας σε όσα έχει περάσει, παίζει σε διπλό ταμπλό με την Ειρήνη και την Θεοδώρα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κουράκος και η Δήμητρα έρχονται πιο κοντά, αλλά η σκιά του Ορέστη πέφτει πάνω βαριά. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, απειλεί τον : «Αν δεν σταματήσεις τώρα κάθε σχέδιο κατά του Φίλιππου Στεφανέα, να ξέρεις ότι θα σε δώσω στην αστυνομία».