Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει φέι τα πάνω κάτω και σύντομα θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμα επεισόδια…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr ς τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ένα από τα κύρια γεγονότα είναι η θυσία θα κάνει ο Μαθιό α λογαριασμό της Βασιλικής.

Συγκεκριμένα, η Βασιλική συνεργάζεται με την Καλλιόπη σε μια σκοτεινή συμφωνία με σκοπό να εκδικηθούν τον Λάζαρο και να τον τιμωρήσουν. Η Βασιλική θα φτάσει πρώτη στον Λάζαρο και θα τον σκοτώσει, πριν να τον συλλάβει η αστυνομία.

Ωστόσο, η Βασιλική γεμίζει τύψεις και αδυνατεί να πιστέψει πως και η ίδια έγινε φόνισσα, κι αν πρόκειται για τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του γιου της.

Ταυτόχρονα, η αστυνομία ξεκινά τις έρευνες για να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Λάζαρου, ενώ η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί. Όμως, ο Μαθιός την πείθει να μην το κάνει και τη διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το του για να την προστατεύσει.

Όταν, λοιπόν, η αστυνομία ζητά αποτώματα από όλους τους υπόπτους, ο Μαθιός είναι έτοιμος να θυσιαστεί για τη Βασιλική. Αναλάβει την ευθύνη για τον φόνο του Λάζαρου, και σύντομα συλλαμβάνεται και στη φυλακή. Παρόλα αυτά, η σωτηρία του θα έρθει αναπάντεχα από κάποιον που κανείς δεν περίμενε.