Ο γιατρός – Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια:ό τη στιγμή που ο Ανδρέας έχασε τη μνή του, ο Μάρκος έχει ηρεμήσει, ώς πιστεύει πως το του είναι ασφαλές. Αυτό το μυστικό αφορά την λανθασμένη θεραπεία που προκάλεσε τον θάνατο του νεαρού ασθενούς, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να πυροβολήσει τον Ανδρέα.

Ωστόσο, μια απρόσμενη εξέλιξη ταράζει έντονα τον Μάρκο. Όλα αρχίζουν όταν στο καθαριστήριο ανακαλύπτουν στην κρυφή τσέπη του σακαού του Ανδρέα ένα χαρτί με την θεραπεία του Παπαδόπουλου.

Ο ατρός σοκάρεται διότι αυτό το χαρτί φέρει την υπογραφή του, και ως διευθυντής, δεν μπορεί να πιστέψει πως έκρυβε τέτοια πληροφορία. Αμέσως, απευθύνεται στον Μάρκο, ζητώντας να του πει την αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και ζητάει λίγο χρόνο για να διευθετήν το θέμα.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, γνωρίζει πως αν αυτή η αλήθεια αποκαλυφθεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την καριέρα του. Έτσι, αποφασίζει να ενεργήσει υπόγεια. Ο στόχος του είναι να εξαφανίσει το χαρτί αυτό και για να το πετύχει, καταστρώνει ένα σχέδιο κατά του Ανδρέα.

Με ψεύδη και δικαιολογίες, προσπαθεί να μπει στο γραφείο του Ανδρέα και να κλέψει το συγκεκριμένο χαρτί, προκειμένου να το καταστρέψει. Ωστόσο, με το περιοδικό My Tv, πριν το πετύχει, προσποιείται και λέει τα στον Ανδρέα, ο οποίος πιστεύει τα λόγια του, καθώς δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη μεσά τους λίγο πριν δεχτεί τον μοιραίο πυροβολισμό…