Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα και ο Μάνος βρίσκονται ακόμα σε απόσταση . Εκείνος αισθάνεται σαν να πνίγεται από αυτήν την κατάσταση και της ζητά να βρουν ξανά ν τρόπο να είναι μαζί. Παρόλα αυτά, η Μαρίνα αρνείται, κάνοντας τον Μάνο να σκεφτεί τον χωρισμό… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Μάνος απελπίζεται

Στο μεταξύ, ο Μάνος αντιμετωπίζει απελπισμένος την αντίδραση της, καθώς αυτή φαίνεται να συμφωνεί με την του χωρισμού. Αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Ισίδωρο, ελπίζοντας ότι αυτός θα μπορέσει να επηρεάσει τη Μαρίνα. Προτρέπει τον Ισίδωρο να πει κάτι στη Μαρίνα, ακόμα και εκείνος αντιμετωπίζει αδυναμία στην προσπάθεια του.

Παράλληλα, η Μαργαρίτα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα, όμως όλες οι προσπάθειές της αποβαίνουν άκαρπες. Λίγο αργότερα, ο Μάνος αποφασίζει να στο καφενείο α να ξεφύγει από την στενάχωρη κατάσταση. Εκεί, συναντά την Αφροδίτη και περνάνε ένα ευχάριστο απόγευμα, παίζοντας τάβλι και συνομιλώντας.

Η Άννα και η Βασιλική παρατηρούν την ευχάριστη ατμόσφαιρα στον Μάνο και την Αφροδίτη και να επισκεφθούν τη Μαρίνα για να την παροτρύνουν να αναθεωρήσει. Της ζητούν να σταματήσει να είναι τόσο κάθετη όσον τον χωρισμό, και της λένε ότι ο Μάνος βρίσκονταν στο καφενείο με την Αφροδίτη, η οποία τον παρηγορούσε.

Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Χρήστος βρίσκονται σε μια αδιέξοδη κατάσταση και αποφασίζουν να διακόψουν τη σχέση τους. Από την άλλη, η παρέα με τον Μάνο συνεχίζει και γίνεται ακόμη στενή. Ένα βράδυ, η Αρετή βλέπει τον Μάνο να μπαίνει στο σπίτι της Αφροδίτης και αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα. Της λέει ότι πρέπει, καθώς ο Μάνος την απατά με τη γιατρό, επισημαίνοντας της ότι τον είδε με τα ίδια της τα μάτια.