Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική να πείσει την Ειρήνη να γυρίσει σπίτι και να κάνει υπομονή ο Φίλιππος έχει άλλη άποψη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: η ορθώνει ανάστημα (επιτέλους)

Η Ασπασία συγκρούεται με τον Δημοσθένη ατί πήρε πίσω το αυτοκίνητο της Ειρήνης και τον προειδοποιεί:«Σε άκουγα τόσα χρόνια και δες πού φτάσαμε! Έχεις δυο μέρες καιρό να πας και να της αφήσεις το αυτοκίνητό της! Αλλιώς θα της δώσω το δικό μου!»

Την ίδια ώρα ο Λυκούργος, η Βασιλική και ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν τον Φίλιππο να σταματήσει να βοηθάει την Ειρήνη:«Κάτσε και σκέψου ότι είναι ένα παιδί που δεν έχει ζήσει μέχρι τώρα μακριά απ΄ το σπίτι του. Είναι άμαθη! Αν της συμβεί κάτι, εσύ θα είσαι υπεύθυνος! Νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις τέτοια ευθύνη; Μπορείς να διαβεβαιώσεις τους γονείς της, ότι το παιδί τους δεν θα πάθει κάτι κακό;» Ο Φίλιππος όμως δεν μπορεί να διανοηθεί καν να την αφήσει αβοήθητη

Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να γυρίσει στο σπίτι και να κάνει υπομονή αλλά ο Φίλιππος έχει άλλη άποψη.

Η Ειρήνη τελικά, πείθεται από την μητέρα της, επιστρέφει στο σπίτι του Δημοσθένη αλλά για να μείνει θα γίνει μόνο με τους δικούς της όρους:«Απλά θέλω. Τις ελευθερίες που έχει κάθε κορίτσι στην ηλικία μου! Να βγαίνω για να διασκεδάσω, να πηγαίνω τις βόλτες μου και να μη φοβάμαι να γυρίσω στο σπίτι! Και βασικά να μην επεμβαίνετε στις προσωπικές μου σχέσεις! Αυτό που έκανες με τον Λεωνίδα, δεν θα ξαναγίνει!! Αυτοί είναι οι όροι μου!».

Ο γίνεται έξαλλος αλλά τον βάζει στη θέση του η Ασπασία:«Ε σκάσε πια! Θες να το ακούσεις ξανά; Είπα να σκάσεις και να πλαντάξεις!»

«Εντάξει Ειρήνη, δεκτοί οι όροι σου! Αλλά θα είσαι συνεπής στο σχολείο και στα διαβάσματά σου! Κορίτσι μου, η δουλειά θα σου τρώει . Θέλω να αφοσιωθείς στα διαβάσματά σου και να τελειώσεις το σχολείο! Τα λεφτά που θα έβγαζες στην θα στα δίνω εγώ κάθε 15θήμερο!»