Η Γη ς Ελιάς: Η Βασιλική προσπαθεί να πείι την Ειρήνη να γυρίσει στο σπίτι και να κάνει υπομονή αλλά ο Φίλιππος έχει άλλη άποψη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: η Ασπασία ορθώνει ανάστημα (επιτέλους)

Η Ασπασία συγκρούεται με τον Δημοσθένη ατί πίσω το αυτοκίνητο της Ειρήνης και τον προειδοποιεί:«Σε άκουγα τόσα χρόνια και δες πού φτάσαμε! Έχεις δυο μέρες καιρό να πας και να της αφήσεις το αυτοκίνητό της! Αλλιώς θα της δώσω το δικό μου!»

Την ώρα ο Λυκούργος, η Βασιλική και ο Στάθης προσπαθούν να πείσουν τον Φίλιππο να σταματήσει να βοηθάει την Ειρήνη:«Κάτσε και σκέψου ότι είναι ένα παιδί που δεν έχει ζήσει μέχρι τώρα μακριά απ΄ το σπίτι του. Είναι άμαθη! Αν της συμβεί κάτι, εσύ θα είσαι υπεύθυνος! Νιώθεις να αναλάβεις τέτοια ευθύνη; Μπορείς να διαβεβαιώσεις τους γονείς της, ότι το παιδί τους δεν θα πάθει κάτι κακό;» Ο Φίλιππος δεν μπορεί να διανοηθεί καν να την αφήσει αβοήθητη

Η Βασιλική προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να γυρίσει στο σπίτι και να κάνει υπομονή αλλά ο Φίλιππος έχει άλλη άποψη.

Η Ειρήνη τελικά, πείθεται από την μητέρα της, επιστρέφει στο σπίτι του Δημοσθένη αλλά για να μείνει θα γίνει μόνο με τους δικούς της όρους:«Απλά θέλω. Τις ελευθερίες που έχει κάθε κορίτσι ηλικία μου! Να βγαίνω για να διασκεδάσω, να πηγαίνω τις βόλτες μου και να μη φοβάμαι να γυρίσω στο σπίτι! Και βασικά να μην επεμβαίνετε στις προσωπικές μου σχέσεις! Αυτό που έκανες με τον Λεωνίδα, δεν θα ξαναγίνει!! Αυτοί είναι οι όροι μου!».

Ο Δημοσθένης γίνεται έξαλλος αλλά τον βά στη θέση του η Ασπασία:«Ε σκάσε πια! Θες να το ακούσεις ξανά; Είπα να σκάσεις και να πλαντάξεις!»

«Εντάξει Ειρήνη, δεκτοί οι όροι σου! Αλλά θα είσαι συνεπής στο σχολείο και στα διαβάσματά σου! Κορίτσι μου, η δουλειά θα σου τρώει πολύ χρόνο. Θέλω να αφοσιωθείς στα διαβάσματά σου και να τελειώσεις το σχολείο! Τα λεφτά που θα έβγαζες στην καφετέρια θα στα δίνω εγώ κάθε 15θήμερο!»