Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί σε δύο πόζες που δεν έχουμε ξαναδεί.

Μπορεί οι τελευταίοι μήνες να έχουν βρει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Δομίνικο, όμως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε από το Survivor All Star μέσα σε δύο εβδομάδες.

Οι πιο πρόσφατες φήμες θέλουν την Ευρυδίκη να έχει πια προχωρήσει στη ζωή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον φιναλιστ του Nomads, όμως η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος.

Οι δύο άγνωστες κοινές πόζες σε Βαλαβάνη και Βασάλο

Κι ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό μετά από έξι χρόνια, είδαμε δύο φωτογραφίες του ζευγαριού, σε κοινή πόζα που τραβήχτηκαν πριν έναν αλλά δεν τις είχαμε δει ξανά.

https://www.instagram.com/p/CdQa0hasZg1

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όταν ακόμα οι φήμες μιλούσαν για ανάμεσα σε Βαλαβάνη και Βασάλο και είναι από τον Βόλο από τη βάπτιση του γιου της Φιλιώς Τσινόγλου.

Η φωτογράφος της βάφτισης δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τις φωτογραφίες πριν μερικά εικοσιτετράωρα και τάγκαρε όλους τους διάασημους προσκεκλημένους της Φιλιώς Τσινόγλου.

vaso.JPG

ό τις φωτογραφίες στις οποίες την τάγκαραν, η Ευρυδίκη μοιράστηκε μόνο μία και όχι κάποια με τον Κωνσταντίνο.

1680870923125-385532582-F8752313-1964-4921-A6B2-AD2FC15983E3.png

Τι είχε πει η Ευρυδίκη για το Survivor και τον Bασάλο μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο

«Μπήκα για τα χρήματα γιατί ήταν πολύ καλή οικονομική προσφορά, εμείς του 2017 δεν είχαμε πάρει καλά χρήματα. Η κουβέντα που κάναμε εξ' ς ήταν να πάρουμε τα ίδια χρήματα όλοι.

Ήμασταν πολλοί άνθρωποι που γνωριζόμαστε. Και μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να μην μπω και να το βλέπω από το σπίτι, κάτι που έγινε. Βλέποντάς του πιστεύω πως δεν θα είχα θέση εκεί.

Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες. Είμαι τυχερή που είμαι εδώ, στην οικογένεια, στα ζώα μου. Κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν το περίμενα. Δεν έχει να κάνει με τους followers.

Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera, σκεφτόμουν το έξω, τον μου, με επηρέασε όλο αυτό, άργησα να προσαρμοστώ. Δεν είχα κάποιον για να έρθω κοντά, είχαν ήδη δημιουργηθεί πηγαδάκια.», είπε η Βαλαβάνη εξηγώντας πως ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να είναι σε χωριστή ομάδα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η γκάφα Βασάλου για τη με τη Βαλαβάνη

Εκείνος που έπεσε για τα καλά στην παγίδα του Ατζούν ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο παραγωγός μπήκε κατευθείαν στο ψητό σε παιχνίδι στο Survivor και τον ρώτησε για την Ευρυδίκη και εκείνος απάντησε αρχικά:

«Την έχω στην καρδιά μου, αυτό δεν αλλάζει. Τώρα με κομπλάρετε κύριε Ατζούν. Έχω ιδρώσει».

Και όταν ο Ατζούν του είπε στον ενεστώτα ότι είναι φανταστικό ζευγάρι οι δυο τους ο Κωνσταντίνος ταράχτηκε και μπερδεύτηκε:

Ο Ιλιτζαλί επέμενε ρωτώντας τον αν ξέρει αν είναι μαζί ή όχι και ο Βασάλος συνέχιζε να λέει την λέξη «περίπλοκο» και λέγοντας

H νέα αλλαγή στα μαλλιά της Βαλαβάνη:

Αυτό που με σιγουριά θα πούμε είναι πως η περίοδος αυτή, είναι περίοδος αλλαγών για την Ευρυδίκη που έχει τα πιο σκουρόχρωμα μαλλιά με τα οποία την έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

evridiki_valavani_3075689786618556338.jpg