Το Ναυάγιο: Ο Λουδαρής δίνει μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία για την αδελφή της…. Διαβάστε πρώι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του , Το Ναυάγιο.

Ο Δημήτρης επίμονα να επιστρέψουν οικογενειακώς στην Κρήτη, όμως η Λίνα να τον πείσει να την αφήσει να παραμείνει στην Αθήνα μαζί με τη Βάσω. Στο μεταξύ η αποθήκη της Μαρίας και του Βλάση καίγεται και οι δύο τους υποψιάζονται ότι ο Δημήτρης φέρει ευθύνη γι' αυτό.

Ο Γιώρς ανακαλύπτει από τον Άγγελο την τοποθεσία όπου έχει θαφτεί η Ασημίνα και αποφασίζει να της λουλούδια, αλλά στο μνήμα της πηγαίνει και ο ς. Την ίδια ώρα, ο Μάκης διαβάζει πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην εφημερίδα, ενώ ο καπετάν πηγαίνει στον Στέλη για να τον στηρίξει και να τον παροτρύνει να μην τα παρατήσει.

Ο Διονύσης επισκέπτεται τη Λίνα και έχει μεγάλα σχέδια για αυτήν, αλλά κάποιος του τα χαλάει. Ο Ιπποκράτης φροντίζει να μην τον ξαναενοχλήσει η αστυνομία, αλλά ο Λουδαρής παραχωρεί μια τελευταία πληροφορία στην Ευγενία σχετικά με την αδελφή της.

Ο Μάκης αποφασίζει να επισκεφθεί τον Γιώργη για να του ζητήσει τη διεύθυνση της Λίνας και τυχαία συναντά τον Άγγελο εκεί. Η συγκυρία τους φέρνει κοντά και, έτσι, η παρέα της αυλής αποκτά ένα νέο μέλος.

Ο Βασίλης ρωτά τον Γιώργη για τον εραστή της Ασημίνας, φέρνοντας τον σε δύσκολη . Ο Πέτρος επισκέπτεται το σπίτι του Αντώνη και ανακαλύπτει κάτι που τον ανησυχεί, ενώ ο Μάκης πηγαίνει στη Λίνα για να της δώσει το σκυλάκι της.