Ο Γιακωβάκης σπέρνει πανικό στους Σταματάκηδες

Από την άφιξή του στην Κρήτη, ο Χρήστος Γιακωβάκης στοχεύει στο να επανεξετάσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις που δ ολοκληρώθηκαν επιτυχώς από τον Αντώνη και όπως είδαμε τον επέπληξε για τη συναισθηματική του προσέγγιση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη προτεραιότητα στη λί του Γιακωβάκη, ο οποίος εκφράζει την απορία του για το πώς δεν έ ακόμη εξιχνιαστεί ο ς τρία χρόνια μετά.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η Νάντια του λέει ότι πιστεύει πως κόρη του Στεφανή Σταματάκη, αλλά δεν έχει τρόπο να το επιβεβαιώσει, καθώς δεν υπάρχει ζωντανός συγγενής. Τότε ο Γιακωβάκης της προτείνει να προχωρήσει σε τεστ DNA με δείγμα από τα οστά του εκλιπόντος.

Η είδηση της ενδεχόμενης ς προκαλεί αναστάτωση στην Βασιλική και την Καλλιόπη, καθώς φοβούνται ότι νέες έρευνες θα μπορού να οδηγήσουν στον Μαθιό Σταματάκη, τον δολοφόνο του Στεφανή. Η Νάντια, από την άλλη, βλέπει ευκαιρία να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που την απασχολούν σχετικά με την καταγωγή της.

Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να προστατέψει την οικογένειά της, αντιμετωπίζει τον Γιακωβάκη, επικρίνοντάς τον για την επιμονή του προς την οικογένειά της και αρνείται τις κατηγορίες που αποδίδονται στα μέλη της. Εκείνος θα της υπενθυμίσει ότι ο άντρας της σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη, ο Αστέρης τον Πετρή και η ίδια μαχαίρωσε τον Άγγελο. Όταν την ρωτά για τον δολοφόνο του Στεφανή, η Καλλιόπη επιμένει ότι ο Φαρμάκης ήταν ο δράστης, μια απάντηση που ο Γιακωβάκης υποστηρίζει ότι τη βολεύει.