Ο Βαγιάκος γίνεται το του Δημοσθένη… Διαβάε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις σ Γη τη ελιάς.

Στα επόμενα εσόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η εξέλιξη της πλοκής να ανατρεπτική. Αποκαλύπτεται ότι ο Βαγιάκος έχει στενή σχέση με τον Δημοσθένη, γεγονός που θα συγκλονίσει το κοινό.

Ο Ορέστης, ο οποίος είχε αφήσει πίσω την καριέρα του ως μυστικός αστυνομικός λόγω της υγείας του, επιστρέφει στον του χωρίς να γνωρίζει κανείς εκτός από λίγους εκλεκτούς.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης επιστρέφει στη διακίνηση ναρκωτικών στη Μάνη και αυτή τη συνεργάζεται με τον Βαγιάκο για να λαμβάνει πληροφορίες από την αστυνομία. Όμως, ο Βαγιάκος καταλήγει να δώσει πληροφορίες που αποδεικνύονται ψευδείς, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

Μετά από μερικές ημέρες, ο Ορέστης εντοπίζει δραστηριότητα διακίνησης ναρκωτικών και αποφασίζει να αναλάβει δράση χωρίς να ενημερώσει τον Κουράκο. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι η πληγωμένη σχέση του με τη Δήμητρα και το πρόσφατο πισώπλατο χτύπημα που δέχτηκε από .

Ο Ορέστης αρχίζει να ερευνά διακριτικά την υπόθεση, χωρίς να κανείς να υποψιάζεται τίποτα. Ωστόσο, όταν αντιληφθεί ότι ο Δημοσθένης κρύβεται πίσω από τις ενέργειες αυτές, θα σοκαριστεί…