Στα επόμενα επεισόδια της ς «Η Μάγισσα», έρχονται σημαντικές ανατροπές. Η Θεοφανώ πέφτει θύμα απαγωγής, ενώ η Δαμιανή έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του Κανέλλου, ο οποίος την υποπτεύεται ότι είναι πίσω από την απαγωγή.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με του περιοδικού My Tv, οι Τριβολαίοι – με την βοήθεια του Τζανή – κατορθώνουν να απαγάγουν την Θεοφανώ από την πύργο και την μεταφέρουν κάπου μακριά. Έχουν σκοπό να της κάνουν κακό, ώς θεωρούν ότι είναι μάγισσα.

Η εξαφάνιση της Θεοφανώς προ μεγάλη σύγχυση. Οι Αντρέι, Μάρκος, και Βρώτσος, αναλαμβάνουν την αναζήτηση της Θεοφανώς, ενώ έχουν καταλάβει ότι οι Τριβολαίοι είναι οι υπεύθυνοι για την απαγωγή της.

Η Θεοφανώ επιστρέφει και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν τον πύργο

Αφού η Θεοφανώ πέφτει θύμα απαγωγής στη σειρά «Η Μάγισσα», επιστρέφει στον Πύργο των Λασκαραίων, φέρνοντας σύγχυση σε πολλούς. Παράλληλα, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί με κάθε τρόπο για την αγαπημένη του. Έτσι, στη μάχη αυτή δεν θα είναι μόνος αφού ο Αντρέι, που πλέον έχει δυναμώσει τη σχέση του με τη Θεοφανώ, θα πάρει το μέρος της.

Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Θεοφανώ να διαφύγει από τις απειλές του Τζανή και της Δαμιανής. Τα πράγματα για τον Μάρκος όμως, δυσκολεύουν όταν ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Αντρέι και ξενούν οι διαμάχες μεσα τους. Η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά με την επιστροφή της Θεοφανώς στον Πύργο των Λασκαραίων και την ανακάλυψη της ότι είναι αδερφή του Γερακάρη. Η αποκάλυψη τρομοκρατεί τη Δαμιανή, τον Τζανή και τη ταξία, ενώ ο Σπήλιος επιθυμεί να προστατέψει την αδερφή του.