Η Μάγισσα: Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αντρέι και του επιβεβαιώνει τις υποψίες του Αντρέι ότι ο γιος της Δαμιανής να είναι ο ένοχος του φόνου του βρέφους…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Η Δαμιανή ξεσπά την οργή της στον αδερφό του Μιχαήλ

Όταν ο Κανέλλος μοιράζεται αυτές τις υποψίες με τη Δαμιανή, εκείνη αντιδρά με έντονο θυμό, ανακαλύπτοντας πως κάποιος ξένος επισκέπτης φιλοξενείται στον πύργο τους κατηγορεί τον γιο της.

Ο θυμός της Δαμιανής εκδηλώνεται προς τον αδερφό του Μιχαήλ, και τον ξορκίζει να απορρίψει αυτές τις σκέψεις. Ο ίδιος ο Μιχαήλ, εντυπωσιασμένος από τα λόγια του Αντρέι, εκφράζει την επιθυμία του να της Φιλικής Εταιρείας, όμως ο Ρώσος διατηρεί διαφορετική άποψη. Την ίδια στιγμή, ο Βρώτσος διαβάζει το σημείωμα που άφησαν ο Φρίξος και η Θεοφανώ και αναστατώνεται.

Ωστόσο, η Πολυξένη, γνωρίζοντας τι του αποκαλύπτει ποιοι βρίσκονται πίσω από το σημείωμα, και εκείνος λαμβάνει αμέσως μέτρα για να κρατήσει τα στόματα τους κλειστά.

Ενώ η συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου δοκιμάζεται από την αρχή καθώς ο Γερακάρης δείχνει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που υποσχέθηκε, στα υπόγεια, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, του πύργου συνεχίζονται οι συνομωσίες, αφού ο πραγματικός δράστης του φόνου του βρέφους βρίσκεται αντις με τον κίνδυνο να σε όλους.