Η Μάγισσα: Οι Τούρκοι θα επιτεθούν χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: υτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Εσόδιο 31

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-ς Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Ο Αντρέι θα μάθει κάτι για τον Τζανέτο που θα τον αναστατώσει, ενώ η Κυπριανή καταφέρνει να αποκαλύψει τον προδότη του υ της. Η της Θεοφανώς με τον Μάρκο οδηγείται σε αδιέξοδο. Ο Φρίξος είναι σίγουρος πως το καινούριο όραμα της Θεοφανώς είναι σωστό και μ' έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό δολο του βρέφους.

Η Μάγισσα 29/11 Επεισόδιο 31
Οι Τούρκοι θα επιτεθούν στο χωριό, αναγκάζοντας έτσι και τους Λασκαραίους να ταχθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων.

Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να σύρει όλους τους καπεταναίους της Μάνης ενάντια στους Τούρκους αλλά αυτό απαιτεί μια ενέργεια από μέρους του, που θα τον φέρει στην οικογένεια του.

Θα καταφέρει να βγάλεις εις πέρας το σχέδιο του και να παραμείνει αλώβητος;