Μετά τη φωτιά Επόμενα Επεισόδια 18-19

Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη ποιος τον μαχαίρωσε…

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Μετά τη φωτιά.

30/11 Επεισόδιο 18
Η Ανθή αποκαλύπτει στον Τάσο την αλήθεια. Η Ιωάννα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Άρη και με τη βοήθεια του Χρηστάκη κρύβεται. Ο Αλέξανδρος αποκαλύπτει στον Άρη ποιος τον μαχαίρωσε.

Η Φαίδρα ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Άρη και αποφασίζει να συμμαχήσει με την Ιωάννα, την Ειρήνη, τον Οδυσσέα και το Νίκο.

Ο Κώστας, με τη βοήθεια της Άλις, αποφασίζει να πάρει πίσω τους κλεμμένους πίνακες. Η Φαίδρα ανακαλύπτει ένα λάθος του Άρη από το παρελθόν…

1/12 Επεισόδιο 19
Η έρευνα της Φαίδρας, της Ειρήνης και του Οδυσσέα για τη γυναίκα που χτύπησε ο Άρης οδηγούν στην ηθοποιό Μάγδα Καλογήρου. Ο Αποστόλης συναντά τον Άρη στη φυλακή και κατηγορεί την Φαίδρα και τη Ανθή για τη συγκάλυψη του Τάσου που ήταν ο πραγματικός δράστης του μαχαιρώματος.

Κι ενώ οι εξετάσεις της Μάγδας επιβεβαιώνουν την κακοποίηση, ο Άρης εκβιάζει τη Φαίδρα και τη Ανθή για υπόθαλψη εγκληματία. Στο μεταξύ ο Αλέξανδρος απαγάγει τον Τάσο και τον κρατάει όμηρο.

Κι ενώ η Φαίδρα – υπό το βάρος του εκβιασμού – εγκαταλείπει την έρευνα για την κακοποιημένη ηθοποιό, αρχίζει ένας αγώνας δρόμου ώστε οι τέσσερις φίλοι να τη βρουν πριν την προλάβει ο Άρης και να χαθούν τα ίχνη της.