Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η γη της ελιάς” στο , ο Στάθης θα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση του με την Αριάδνη, η Ιουλία θα προετοιμάζεται α τη μεγάλη στη ζωή της.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Ιουλία, αντιμετωπίζοντας την εγκυμοσύνη της και αποφασίζοντας να φύγει από τη Μάνη, θα ολοκληρώνει την ανακαίνιση του σπιτιού της στην Αθήνα και θα εγκατασταθεί εκεί προτού αποκαλυφθεί η εγκυμοσύνη της.

Μόνο γνωρίζουν για το σχέδιό της αυτό, συμπεριλαμβανομένων των της στενής της οικογένειας και της φίλης της, της Αφροδίτης. Όλοι υποστηρίζουν την απόφασή της, εκτός, με το περιοδικό MyTv, από την κόρη της, την Αριάδνη, η οποία την κρίνει σκληρά και την κατηγοί για ανευθυνότητα.

Το κοινό θα παρακολουθήσει την Ιουλία να αντιμετωπίζει αυτήν τη ζωή στην Αθήνα, ενώ η εγκυμοσύνη της θα εξελίσσεται. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, θα ωριμάζει και θα αναζητά την αυτοσυνέπειά της.

Παρόλα αυτά, η μοναξιά και η ανάγκη να αντιμετωπίσει μόνη της όλες τις προκλήσεις της ζωής θα την πιέζουν. Σε αυτές τις στιγμές, θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Αφροδίτη, η οποία, με τη θετική της στάση και την αισιοδοξία της, θα την στηρίζει και θα τη βοηθά να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις.