Το Μυστικό της Πεταλούδας: η Σοφία ανήσυχη η Ειρήνη δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και αγωνιώντας να τι έκαναν ο Χριστόφορος κι η Έλενα μαζί στο μαγαζί της, της τηλεφωνεί ξανά. Η Ειρήνη δεν της λέει ότι έμεινε στον Χριστόφορο. Όταν κλείνουν, η Σοφία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 37

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ενώ η Ειρήνη αποκοιμηθεί στο σπίτι του Χριστόφορου, ο Χριστόφορος συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο της από κει που το είχε αφήσει και μια ακόμα αποκάλυψη απ΄ το παρελθόν έρχεται στο φως.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 4/9 Επεισόδιο 37

Η Ειρήνη ανήσυχη για τον Χριστόφορο, τον ρωτάει αν του συμβαίνουν συχνά αυτοί οι πονοκέφαλοι και τον ρωτάει ξανά τι έχει θυμηθεί απ΄ το παρελθόν. Ο Χριστόφορος της λέει πως παράξενες σκηνές απ΄ το παρελθόν και μία απ΄ αυτές είναι ότι δε αυτός τον Νικήτα, αλλά, η Βαγγελιώ. Μετά της δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς κι η Ειρήνη αρχίζει να το διαβάζει.

Η Κρίστια λέει στο Μάρκο για ιδέα της Χλόης να βγουν όλοι μαζί την επομένη. Ο δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό, αλλά, όταν βλέπει πως η Κρίστια έχει κολλήσει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Παύλο, αλλάζει γνώμη και της λέει πως είναι καλύτερα να κόψει την επικοινωνία με την Χλόη.

Η Σοφία περιμένει την Ειρήνη να γυρίσει, αλλά, αντί γι΄ αυτήν, εμφανίζεται μετά από μέρες ο Αρίστος, που μαζεύει τα πράγματα του για να απ΄ το σπίτι.

Ο Στέφανος μιλάει στο Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις που σκαλίζει το παρελθόν του και την αγωνία του μήπως η Χάρις ανακαλύψει τη σχέση τους. Ο Νικόλας που τον βλέπει αγχωμένο, τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν.

Ο Άρης γυρνάει σπίτι αγχωμένος που δεν ξέρει πού η Λουίζα και βρίσκει εκεί τη Μαρήλια, που τον περίμενε να μάθει τι έγινε με τη Λουίζα.

Την επομένη, η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και αγωνιώντας να μάθει τι έκαναν ο Χριστόφορος κι η Έλενα μαζί στο μαγαζί της, της τηλεφωνεί ξανά. Η Ειρήνη δεν της λέει ότι έμεινε στον Χριστόφορο. Όταν κλείνουν, η Σοφία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.