Οι Πανθέοι: Ο Μαρμάρης επεκτείνει τα προδοτικά του σχέδια, απλώνοντας τα δίχτυα του ον Φάνη, ενώ ταυτόχρο ο Ανδρέας βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Μεταξά, έχοντας πάντα δίπλα του την Σοφία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Στο Γραμματικό, ο Θωμάς βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, παρακολουθώντας με ανησυχία την περίεργη συμπεριφορά της Λιάνας, ενώ ο ο και η Μιρέλλα πλησιάζουν σε νέες αποκαλύψεις από το παρελθόν των Πανθέων.

Ο Κίτσος και η συνεχίζουν να κρατούν μυστικό τον έρωτά τους στην Κόρινθο. Ωσ, μια Τσιγγάνα ανα κάτι εξαιρετικά τρομακτικό στο χέρι της Μάρμως. Εν τω μεταξύ, ο τραυματισμός ενός εργάτη αναγκάζει τον Ανδρέα να παρατείνει την παραμονή του στα Γιάννενα και να αναβάλει την έκπληξη ετοίμαζε για την γυναίκα του.

Ο Φάνης ζητά από τον Γαζή να συζητήσουν το θέμα της προικας της Λιάνας, προκαλώντας την εκνευρισμό της κόρης του και την αμηχανία της Βέτας, που προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία. Από την άλλη,σύμφωνα με το περιο 7 μέρες Tv, η Δέσποινα, ανήσυχη για όσα έμαθε για τον Κίτσο, να πάρει τη Χρυσοστόμη και να εισβάλλουν ξαφνικά στο ατελιέ του, όπου αντιμέτωπες με μια τρομερή αποκάλυψη!